Χθες Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και ζωηρό ενδιαφέρον στο Γαλαξία η δεύτερη συνάντηση του Σεμιναρίου Γονέων και Εκπαιδευτικών, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ και του Δήμου της Νέας Σμύρνης με θέμα: “Θέτοντας όρια στην παιδική και εφηβική παντοδυναμία”.
Στη συνάντηση μας αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συνεπούς και σταθερής οριοθέτησης από τους ενήλικες φροντιστές καθώς τα όρια προσφέρουν ασφάλεια, διευκολύνοντας τα παιδιά να αντέχουν τις ματαιώσεις, να σέβονται το διαφορετικό, να ρυθμίζουν το συναίσθημα τους και να κερδίζουν σε αυτονομία.
Θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν και συνέβαλλαν ουσιαστικά με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους στην διεξαγωγή ενός γόνιμου διαλόγου!



Η τρίτη συνάντηση του Σεμιναρίου θα λάβει χώρα την Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρες 18:30 – 20:30 στο Γαλαξία με θέμα: “Βλέπ(ω)-ομαι άρα υπάρχω. Εφηβεία και Social Media”.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
Κωνσταντίνου Ευάγγελος, Κοινωνικός Ψυχολόγος (MSc), Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής, Επ. Υπεύθυνος ΚΠ ΗΛΙΟΣ